[single_post_category_name]

Anmeldelse af: Det ender med os

Charlotte Weisenfeld driver bog-bloggen Boginspiration.dk og leverer boganmeldelser, bog-guides, forfatter-interviews m.m. til ChriChri hver måned. Charlotte har i denne måned anmeldt den modige og hjerteskærende roman: Det ender med os.
_________

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af: Sexløberen

Da Lily møder den flotte neurokirurg Ryle, bliver de hurtigt tiltrukket af hinanden, men Ryle er kun interesseret i et one night stand. Efter noget tid giver han alligevel forholdet til Lily en chance, men Lily indser hurtigt, at Ryle kæmper med nogle alvorlige problemer, der kan få fatale konsekvenser for deres forhold. Samtidig dukker Lilys ungdomskæreste Atlas op, hvilket kun gør problemerne med Ryle endnu værre.

Først troede jeg, at ‘Det ender med os’ var endnu en historie om en ung pige, der får overtalt den flotte, eftertragtede og succesfulde mand til at droppe de uforpligtende forhold og give kærligheden en chance. Men jeg tog fejl. ‘Det ender med os’ er meget mere end en klichéfyldte kærlighedshistorie. For selvom den i høj grad handler om kærlighed, så sætter Colleen Hoover også fokus på et svært og tabubelagt emne, og historien tager flere uventede drejninger. Det er svært at være mere konkret omkring temaet i bogen uden at røbe for meget, da uforudsigeligheden i historien er noget af det, der er med til at gøre den så fangende, og jeg vil nødigt risikere at ødelægge oplevelsen.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af: En perfekt datter

Jeg blev selv så grebet af historien, at jeg læste den på under 24 timer, og særligt den sidste halvdel af bogen var svær at slippe. Jeg er både vild med selve historien, og at Colleen Hoover forøger at skabe opmærksomhed omkring et ømtåleligt emne, for hun gør det på en rigtig fin måde og har holdt en tone, så fortællingen alligevel virker let og underholdende.

‘Det ender med os’ får derfor seks ud af seks hjerter. Du kan læse første kapitel af Det ender med os her

__________________________________

Vil du læse mere fra Charlotte så sving forbi bloggen Boginspiration.dk eller følg med på: 

Instagram @boginspiration.dk
Twitter @boginspiration

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide