[single_post_category_name]

NorthSide 2017: Det glæder vi os mest til

NorthSide festival venter lige om hjørnet, og det samme gør nogle fantastiske dage med musik, drinks og god mad – men hvad glæder vi os mest til her på redaktionen? Det giver vi dig svaret på.

LÆS OGSÅ: NorthSide 2017: Det skal vi høre på festivalen

The Camino walk
Til jer som endnu ikke er bekendt med Caminoen, så er det en sti, som løber fra midtbyen og op til selve pladsen. Stien er fyldt med små overraskelser og kreative initiativer, som skifter fra år til år. Caminoen er helt sikkert den hyggeligste vej til festivalen, og med en dåseøl i hånden og dine venner ved din side, så bliver det faktisk ikke bedre – vi glæder os! 

Stien starter ved Carl Blochs Gade.

Champagnebaren
Nogle gange kan man godt trænge til en pause fra musikken, og den bruger vi gerne på Champagnebaren, som er en bar fyldt med god stemning, østers og gode bobler. Men pas på! Det kan være svært, at komme derfra igen 😉 

Tina Dickow, Frank Ocean og MØ
Det undrer nok ikke nogen, at vi glæder os til at høre en masse dejlig musik. Men nogle af de kunstnere vi glæder os ekstra til at se i år, er Tina Dickow, Frank Ocean og Mø – ses vi til skråleri til koncerterne?

LÆS OGSÅ: Bliv klar til sommerens festivaler med disse 10 lækre styles

Tømmermænd hos Meyers og sunde sager hos The Organic Boho
Meyers flæskestegs-sandwich er helt sikkert en af de ting, som vi glæder os til at sætte tænderne i, når vi har lidt små-tømmermænd lørdag og søndag. Herudover glæder vi os til at besøge The Organic Boho, som serverer de lækreste, sunde retter. Mums!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide