Dit juni horoskop: Tvilling

Tempoet er højt, og du arbejder godt sammen med andre. Der er ingen tvivl om, at jo mere du har at lave, jo flere ideer får du også. Du kan lægge ambitiøse planer på området for job og karriere. Når det er sagt, så skal du passe på med nye projekter, der er bestemt ikke alle, der er gode. Du må være meget, meget selektiv.

Der bliver bestemt mulighed for en flirt eller to. En gammel flamme kan spøge i kulissen. Tag det stille og roligt, hvis du ønsker, at det skal blive til mere. Hvis du er single vil du også nyde, at det ikke er alle, der kender til din søde hemmelighed. Har ud en partner, så vær ikke bange for at give udtryk for, hvad du ønsker. Det skal ikke være en gætteleg, det føre til gniderier. Du kan måske være en lille smule egoistisk? Men det ved du bedst selv…

Din bedste veninde er: Stenbukken

Din bedste flirt er: Tvilling og Skytte

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450