Dit juni horoskop: Tyren

Der er stor fokus på kommunikation, og du må finde din mest diplomatiske side frem. Du kommer ikke igennem med dine ideer og tiltag ved at påtvinge andre dine holdninger. Det kniber med harmonien på dit daglige arbejde, og i det daglige i det hele taget. Når denne måned er overstået, vil du virkelig trænge til ferie. Dyrk gerne noget motion.

Når der kommer til kærlighed, så får du her en tiltrængt pause. Der er harmoni imellem dig og din partner, og der er her, du kan komme for at lade op og få støtte. Du bliver forstået, og får gode ideer til at gøre tingene på en anden måde. Er du single, så kan du virkelig forelske dig. Der vil knibe for dig med at holde igen, så det kan gå meget hurtigt. Tag lige et skridt tilbage, så det ikke opsluger dig helt, og du ikke kan følge med.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Vandbærer eller Skorpion

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være