Den perfekte Fars Dags gave, til ham der har alt

Til livsnyderen, til ham der bruger tid på at smage, til ham der elsker forkælelse, til ham der har alt – til vinelskeren. Den 5. juni er det fars dag og sommetider kan det være svært at vide, hvad man egentlig skal give. Skal det være et par sokker, skal det være en polo, eller hvad skal det lige præcis være. Vi har fundet svaret til dig her og så har vi endda spicet det op med en ChriChri voucher på 100 kr., som vi giver dig længere nede – whats not to like? 🙂 

Med et vinabonnement til Vinfarmen giver du nemlig din far/mand en særlig gave, hvor han får mulighed for at nyde de bedste og mest velsmagende vine hver måned – udvalgt af eksperter. Derfor skal din far/mand ikke bekymre sig om at vælge den rigtige drue, rigtige årgang, eller rigtige producent – det klarer Vinfarmen nemlig for ham. Det eneste han skal er at smage og nyde. Så bliver det ikke meget bedre!

Giver du din far/mand et gavekort til et vinabonnement har han følgende fordele:

Han kan selv kombinere
Der kan vælges imellem RØD, som består af tre rødvine, eller også kan der vælges en MIX, som består af to rødvine og en hvid. Muligheder er der i hvert fald nok af og uanset hvad, så er din far/mand sikret vin af højeste kvalitet.

Han kan bestille sin yndlings vin igen og igen
Skulle din far/mand forelske sig i en helt særlig vin som han modtager i sin abonnent pakke, så kan han altid gå ind og købe den på Vinfarmens hjemmeside. Og skulle der være behov for at købe flere flasker hjem, så kan han få 10% rabat ved køb af 6 flasker eller flere, og 15% på køb af 12 flasker eller flere – der kan blandes helt frit.

Han bestemmer selv hvornår
Vil din far/mand springe en levering over, så er det også en mulighed. Faktisk kan han tilpasse abonnementet præcis som han ønsker det.

Her på redaktionen er vi vilde med gaveidéen, så kunne du tænke dig at udfordre din fars/mands smagsløg? Så lad Vinfarmen servere nye lækre vine hver måned. Og netop nu er vi så heldige, at kunne give vores søde ChriChri-læsere en voucher på 100 kr. ved brug af koden: CHRICHRI – som er gyldig til og med 5. juni 2017).

Så uanset om det er til fars dagsgaven eller bare ren selvforkælelse, så er det perfekt for en vinelsker!

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide