Katy Colins: “Jeg rejste væk for at hele mit hjerte”

Vi har talt med Katy Colins, der blev verdenskendt for den rejse hun drog på alene, for at hele sit hjerte, efter det meget pludselige brud med hendes eks-forlovede. Katy Colins er aktuel med Bøgerne ”The Lonely Hearts Travel Club” og fortæller her om historien bag bøgerne og deler ud af sine egne erfaringer med at komme over et knust hjerte.

LÆS OGSÅ: Beate Bille: Om powerkvinder, ligestilling og modet til at være sårbar

Hvordan fik du ideen til at skrive din først roman: The Lonely Hearts Travel Club – Destination Thailand?

Min første roman udspringer af egne erfaringer, fra en tid, hvor jeg pludselig så mig stå med aflyste bryllupsplaner og en følelse af, at jeg bare skulle væk. Jeg havde et knust hjerte, og tog som så mange andre mennesker i samme situation, en beslutning om at rejse væk i en søgen for at hele mit hjerte. Jeg ønskede med min roman at inspirere andre til selv at rejse ud og se verden.

Har din rejse ændret dig som person?

Rejsen har 100 % givet mig mere selvtillid, og specielt det at rejse alene, da det tvinger en til snakke med komplet fremmerede og det giver dig de færdigheder du har brug for, for at klare dig på egen hånd. Jeg er sikker på at alle, ville have godt af at rejse alene, mindst én gang i deres liv.

Har du nogen fællestræk med din heltinde fra romanen, Georgia?

Helt tilbage, da jeg startede min rejse, var jeg ikke ligefrem særlig hårdhudet. Jeg stolede for meget på andre og manglede selvtilliden til at sætte foden i jorden. Præcis sådan er Georgia også, da hun ankommer til Thailand. Man kan sige, at vi har begge været på en rejse der har gjort os mere selvsikre, og vi har begge et ønske, om at komme ud på den anden side af vores mislykkede forhold uden at blive bitre og kyniske.

Det er noget af det sværeste at åbne sig op overfor andre mennesker, når du er blevet såret, men den eneste vej frem er at lade andre mennesker ind. Heldigvis lærte jeg det også hen af vejen, og jeg er nu gift med en vidunderlig mand, og vi venter vores første barn sammen.

Du skriver mange personlige ting på din blog, som du deler med dine læsere. Bruger du det som en form for terapi?

Jeg har altid elsket at skrive og ligegyldigt hvilket problem jeg står overfor, så griber jeg altid papir og blyant, eller selvfølgelig min computer, og det hjælper mig til at finde en løsning på alle problemer. At blogge, har været en fantastisk måde, at dele mine oplevelser med andre på, og samtidig kunne reflektere over hvor langt jeg er kommet, siden jeg trykkede send, på det første blog post. Jeg havde aldrig turde drømme om at jeg ville være hvor jeg er i dag, og jeg føler mig så heldig at jeg får lov at dele det med mine læsere.

Hvad er dit næste projekt?

Min fjerde roman, ”Chasing The Sun, udkommer denne sommer i England. Den foregår i Australien og jeg håber at læserne bliver forelsket i de eventyr Georgia oplever ”down under”.

I øjeblikket, arbejder jeg på det første udkast til min femte roman, der er foregår på Bali.

LÆS OGSÅ: Kaya Brüel: “Jeg lytter til mit hjerte”

Et lille bonus spørgsmål, til vores nysgerrige læsere; hvad er din nuværende status?

Jeg elsker romantik og tanken om at leve lykkeligt til sine dages ende, og jeg tror at jeg har fundet det min mand, især da vores historie udspillede sig som en ægte Rom-com! Han var nemlig den første journalist der fortalte min historie med verden, og vi blev herefter sindssygt forelskede. Jeg er et bevis på at drømme faktisk bliver til virkelig.

Læs Katy Colins blog “Notwedordead” lige her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være