Med ny dansk app kan du swipe dig til dit drømmejob

Teknologien påvirker alle brancher, men jobsøgningsprocessen halter stadig bagud. Det vil danske SimplyJob nu gøre noget ved og har derfor udviklet en app der kombinerer jobannoncer og Tinder. Appen lanceres tirsdag.

LÆS OGSÅ: Sådan skiller du dig ud til din jobsamtale

Med SimplyJob bliver det helt enkelt at finde din nye arbejdsplads, og du slipper for den forældede og lange ansøgningsproces. Swipe-metoden set fra Tinder gør at du lynhurtigt kan vælge interessante job fra eller til, og hermed søge dit nye job, med bare ét klik.

Hvordan fungerer det?
Det er super simpelt; du opretter dit CV, som herefter gemmes under din profil og automatisk sendes til arbejdsgiveren, når du søger et job. Ud over dit CV kan du lave en præsentationsvideo, som sendes med din ansøgning, og giver virksomheden et hurtigere indblik i dig som ansøger. Herefter kan du indstille dine søgemuligheder, og filtrere efter lige netop de job og lokalområder du ønsker.

Ja, så simpelt kan det faktisk gøres, og du er nu klar til at swipe dig igennem de mange jobmuligheder.

LÆS OGSÅ: Sådan får du mest ud af din karriere

Kilde: simplyjob.dk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt