[single_post_category_name]

Opladning til sommerromancen: 5 romantiske serier

Weekenden er lige om hjørnet…. Eller sådan næsten da! 😉 Vi har her samlet 5 romantiske serier fra Netflix, som vi havde lyst til at dele med jer. Krøl op på sofaen med dynen (eller kæresten), tænd for Netflix og nyd weekenden med lidt romantik.

LovesickLovesick.jpgLovesick er en komedieserie der startede i 2014, der handler om Dylan, som leder efter sin livs store kærlighed. Dog formår han at finde klamydia i stedet for, og sammen med hans venner genoplever han sine tidligere forhold, for at give alle sine partnere besked.

LoveLove.jpgI denne serie fra 2016 møder vi Mickey og Gus, der undersøger mænd og kvinders perspektiv på dating i forhold til et helt ”down-to-earth” synspunkt.

EasyEasy.jpgEn rigtig kærlighedsserie fra 2016, hvor vi følger otte sjove og spændende fortællinger, som følger en gruppe mennesker fra Chicago og deres forsøg på at navigere i kærlighed, forhold og sex.

You Me HerYou Me Her.jpgSexlivet som ægtefolk kan blive lidt ensartet og småkedeligt, derfor hyrer yuppie-ægteparret Jack og Emma en escortpige. Tingene tager dog en drastisk drejning da amorinerne først begynder at blomstre.

Gilmore GirlsGilmore Girls.jpgDenne opfølger med pigerne fra Gilmore Girls finder sted knap 10 år efter den oprindelige serie og følger Lorelai, Rory og Emily gennem fire årstider. Deres kærlighedsliv er selvfølgelig stadig ligeså kompliceret, som for 10 år siden! 😉

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide