Anmeldelse af: Papirprinsessen

Facts

 

Titel: Papirprinsessen 

Forfatter: Erin Watt 

Forlag: Flamingo 

Udgivet: 20. Juni 2017 

Køb bogen her

 

Charlotte Weisenfeld driver til dagligt bog-bloggen Boginspiration.dk og leverer boganmeldelser, bog-guides, forfatter-interviews m.m. til ChriChri hver måned. I denne måned har Charlotte anmeldt den ”Papirprinsessen”, som også kaldes en moderne Askepotfortælling.

 ______________

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af: Det ender med os

17 årige Ella er nødt til at arbejde som stripper for at overleve. Hendes mor er død, og hun har aldrig mødt sin far. En dag bliver hun bogstavelig talt slæbt ud af den stripklub, hun arbejder på af

den stenrige Callum Royal der påstår, at han er hendes afdøde fars bedste ven. Han tilbyder hende et hjem, penge og muligheden for at tage en uddannelse på en prestigefyldt skole. Der er bare ét problem. Callums fem teenagesønner nægter at acceptere hende som en del af familien, og de gør alt, hvad de kan for at gøre livet surt for Ella.

”Papirprinsessen” er første bind i The Royals-serien og bliver kaldt en moderne Askepotfortælling. Andet bind i serien ”Askeprinsen” udkommer til november.

Da jeg første gang læste, hvad ”Papirprinsessen” handler om, var jeg en anelse skeptisk. En 17 årig pige, der arbejder som stripper, indtil hun bliver reddet af en millionær der uden videre tilbyder hende det gode liv – Jeg forventede ærlig talt, at historien var for ungdommelig og klichéfyldt til min smag. Men jeg tog fejl. Jeg kan faktisk rigtig godt lide historien. Den er god og indeholder den helt rette mængde drama, glamour og kærlighed. Der sker noget fra start til slut, og historien ender med lidt af en cliffhanger, så jeg glæder mig egentlig til ”Akseprinsen” udkommer.

Det eneste jeg godt kan blive lidt træt af er, at karakterernes udseender er ret stereotype. Og hvorfor skal fyrenes bukser altid ”hænge på hofterne” lige under deres markerede mavemuskler? Tror efterhånden det er den mest slidte frase i romance-genren. Det ville være rart med lidt fornyelse. Men okay, når det er mit eneste kritikpunkt, er det vist til at leve med. J Så hvis du mangler en bog til ferien, så tag ”Papirprinsessen” med i kufferten.

Forfatternavnet Erin Watt er et pseudonym skabt af forfatterne Elle Kennedy og Jen Frederick. Elle Kennedy står bag den populære Off Campus-serie, der er Flamingos bedst sælgende bogserie. Så hvis du er til mere i samme dur som ”Papirprinsessen”, så prøv Off Campus-serien. Du kan læse mere om serien her: https://flamingobooks.dk/collections/off-campus

Hvis du derimod foretrækker krimier frem for bøger som ”Papirprinsessen” og samtidig er en af de mange danskere der lytter til Mads & Monopolet, så læs Katrine Engbergs ”Blodmåne”. Jeg er vild med den måde Katrine bruger det populære radioprogram på i sin historie – Det er virkelig godt tænkt!

Om ”Blodmåne”:
En mand bliver fundet død i en snedrive i Ørstedsparken. Politiet tror i første omgang, der er tale om en hjemløs, men det viser sig at være en af modeverdens kendisser. Politiassistent Jeppe Kørner og hans makker Anette Werner leder efterforskningen af det brutale drab.

Sideløbende med politiets efterforskning begynder pensionist Esther de Laurenti sin egen efterforskning af drabet – en efterforskning der bl.a. involverer radioprogrammet Mads & Monopolet.

“Blodmåne” er andet selvstændige bind i serien om Jeppe Kørner og Anette Werner og efterfølgeren til Katrine Engbergs debut “Krokodillevogteren” fra 2016.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af: Sexløberen

___________________________

Vil du læse mere fra Charlotte så sving forbi bloggen Boliginspiration.dk eller følg med på: 

Instagram: @boginspiration.dk 

Twitter: @boginspiration

Kan indeholde affillate links 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være