[single_post_category_name]

De kendtes guide til den perfekte selfie

Vi ved alle sammen hvor perfekte de kendte ser ud på deres selfies på de sociale medier. Men hvad er det lige præcis de gør!? Nedenfor har vi samlet de bedste tips og tricks til, hvordan de kendte gør, når de tiltrækker sig hundrede og tusindevis af likes på ét selfie.

LÆS OGSÅ: Shop Christianes look: Et strejf af army

Belysning
”When you are taking a selfie, always be aware of the lights around you” – Belysning, belysning, belysning… En kæmpe faktor for om dit selfie er ’on point’ er selve belysningen. Undgå naturligt lys – eksempelvis fra et vindue, og benyt dig af et selfie-lys (også kaldt et ring lys). ”Diva Ring” er en af de billigste og mest populære indenfor selfiebelysning og kan købes som accesory til din Iphone. Irina The Diva er specielt kendt for at benytte denne belysning i sine selfies. Belysningen er bl.a. med til at reducere synligheden af hudens urenheder og fremhæver dine øjne. Udover belysning, har vi vist alle en god vinkel, så sørg for at undgå skygge i dit ansigt, og fremhæv de ting du bedst kan lide ved dig selv 😉

Redigerings-apps
Det er først og fremmest vigtigt, at du ved hvordan du lægger en pæn makeup, inden du finder kameraet frem. En god regel er, at jo mindre du behøver at redigere, jo mere troværdig vil du fremstå på sociale medier. Meeeen, når det så er sagt, så er det absolut ikke ulovligt at benytte sig af redigerings-apps. ”Facetune” er blandt andet en app, som kan downloades gratis, men hvis du ønsker at få adgang til vilde features for at få et fejlfrit selfie kan du købe den for 35 kr. i App store, og bliv klar på at indhente likes efter likes! Kunne du tænke dig at opnå selfies som den kære skønhedsdronning over dem alle, selveste Kim Kardashian og hendes søstre? Så kan du downloade ”Perfect365”, som nemlig er den app de benytter sig af.

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan lægger du den perfekte highlighter

Vær naturlig
Afhængigt af dine behov og ønsker i forhold til dit perfekte selfie, så husk altid på, at jo mere naturlig du kan se ud, jo bedre. Uanset om du er kæmpe fan af redigerings-apps eller ej, så er det altid muligt, at nøjes med at fokusere på en god belysning og en pæn make up. Så er du sikker på, at opnå det mest naturlige udtryk.
Der findes dog nogle tricks til at forbedre dine billeder. Hvis du tager et mirror-selfie er det en god idé, at vinkle kameraet nedad, således at din talje og hofte kommer til at se smallere ud.
Får du eventuelt din veninde til at tage et billede af dig, så sørg også for, at hun tager billedet fra den rigtige vinkel. Få hende til at sætte sig på hug og få taget billedet nedefra, på den måde får du dine ben til at se længere ud – what’s not to like! Husk også at ét billede aldrig er nok, jo flere jo bedre, så kan du vælge og vrage!

Pose!
En god posering kan gøre underværker. Frem med brystkassen, hånden på hoften og find dit største smil frem, det symboliserer både selvsikkerhed og ikke mindst udstråling. Når du skyder hagen frem, ser du samtidig tyndere ud, og hvem vil ikke gerne det? 😉

Nu er du godt klædt på, så op med kameraet, strike a pose og held og lykke med dit næste selfie.

Kilde: Thelist.com

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide