[single_post_category_name]

Har din hund særlige behov?

Ligesom vi mennesker, så har hunde også særlige behov. Ikke at de er helt ligeså krævende som vi er 😉 Men har du hund, så er vi sikre på, at du ret tydeligt kan se på din hund, når den ikke er helt tilfreds. Nedenfor giver vi dig nogle af de ting, som kan være med til at opfylde de særlige behov.

LÆS OGSÅ: Er jeg i overgangsalderen?

Hundefoder
Det er ikke altid lige nemt, at finde ud af hvilken hundefoder der skal vælges, når man får hund – eller hvis man blot skal prøve noget nyt hundefoder. Din hunds behov ændrer sig, alt efter hvor den er i livet og derfor har den også behov for at der er variationer i kosten. Som hvalp har din hund et større behov for foder, som består af knogle- og ledopbyggende egenskaber, hvorimod, at din hund som voksen, har behov for foder med lavere kalorie indhold (ligesom os mennesker;-)). Med hundefoder fra Olivers, får du billig hundemad i verdensklasse! Hunden er menneskets bedste ven og derfor betyder din hunds sundhed ligeså meget, som den gør for dig. Giv derfor din hund et sundt og naturligt måltid af den bedste kvalitet og hvor der ikke er tilsat kunstige antioxidanter, farve-eller smagsstoffer. Så uanset om du har en Chihuahua eller en Grand Danois, så finder du alt hvad din hund har behov for lige her.

Twindog – Tinder for hunde
Den er god nok! Din hund skal jo ikke snydes og særligt ikke, når den også har nogle behov der skal opfyldes. Appen Twindog giver dig den fantastiske mulighed for, at finde andre hundeejere nær dig, så I kan mødes og give hundene mulighed for at lege sammen. Lyder det ikke skønt? Appen fungerer stort set ligesom Tinder, hvilket vil sige, at hvis modparten ikke mener, at din hund falder i deres smag, så kan du og din hund blive valgt fra og så går ’swipe-eventyret’ videre.

Nye veje – nye dufte
Er der noget vores kære hunde elsker, så er det nye dufte. Særligt i skove får hunden en helt særlig energi, fordi der findes utrolig mange skønne og ukendte dufte. Har du derfor tiden til det og trænger du selv til lidt luft efter en lang dag? Så kan du jo køre eller gå til den nærmeste skov og gå en dejlig lang tur. Så er du også sikker på, at din hund kommer til at sove godt når I kommer hjem 😉 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide