Opladning til sommerromancen: 5 romantiske film til sofaen

Så blev det søndag, er det er lig med en lille flirt med sofaen! 😉 Vi foreslår: På med Netflix, op med stængerne, frem med popcornene og fyld slikskålen. Her på redaktionen har vi fundet 5 romantiske film på Netflix, som er den perfekte måde at afrunde weekenden på!

Dear JohnDear John.jpgDen smækre, lækre Channing Tatum spiller John, som er en krigssoldat i denne romantiske film fra 2010. Han er på orlov hjemme og møder helt tilfældigt den smukke Savannah og de bliver hurtigt forelskede. Lykken varer kort, da John skal tilbage i krig, og de bliver nødt til at holde kontakten ved at skrive breve til hinanden.

LÆS OGSÅ: 10 idéer til en skøn og romantisk date

The NotebookThe Notebook.jpgI denne romantiske film fra 2004, forelsker en fattig mand (den charmerende Ryan Gosling) sig i en rig, ung kvinde og formår at give hende en følelse af frihed. Kort efter bliver de revet fra hinanden pga. krig og klasseforskellen der var, tilbage i 1940’erne, hvor filmen finder sted.

How to Lose a guy in 10 DaysHow to Lose a guy in 10 Days.jpgDen mandelige hovedrolle i denne romantiske film fra 2003 er en vaskeægte scorekarl. Han arbejder i reklamebranchen og udnytter sin titel som single til sit fuldeste! Lidt for smart som han er, indgår han et væddemål med sin chef om, at han sagtens kan være i et forhold i mindst 10 dage. Den kvindelige hovedrolle i filmen arbejder på et bladbureau og har sin egen klumme, hvor hendes næste opgave er er finde ud af, hvordan man får en fyr til at miste interessen indenfor 10 dage.

Letters to JulietLetters to Juliet.jpgEn aspirerende journalist (Sophie) og hendes forlovede rejser til Verona for at holde en romantisk ferie. Her finder de stedet hvor Shakespeares drama om Romeo og Julie fandt sted. Hun finder her et 50 år gammelt brev, skrevet af Claire Smith, der omhandler ulykkelig kærlighed. Som journalist kan Sophie ikke lade brevet ligge, og besvarer brevet og inspirerer Claire til at komme til Verona, for at lede efter hendes kærlighed fra teenageårene.

LÆS OGSÅ: Det skal du skrive til ham efter første date

P.S. I Love YouP.S. I Love You.jpgDet perfekte liv, med det perfekte forhold bliver med kort varsel ødelagt, da Holly’s mand efter korttidssygdom pludselig dør. Hendes et og alt er væk, og hun er på bar bund i livet. Dog får hun sig en glædelig overraskelse på sin 30 års fødselsdag, hvor hendes afdøde kæreste inden sin død har sørget for, at hun modtager 10 breve over et år. Brevene indeholder udfordringer som Holly skal udføre, for at komme videre i sit liv.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide