Tinderbox 2017: Det skal vi høre 

I morgen starter dette års Tinderbox, og ChriChri har været så heldige at få fingrene de gyldne billetter! Vi vil i løbet af dagene holde jer opdateret fra vores medieplatforme; Facebook og Instagram. Årets program er spækket med en masse god musik, og vi vil nedenfor nævne nogle af dette års artister, som vi (og du) skal se og høre:

 LÆS OGSÅ: 7 gode råd til at undgå tyveri på festivaler

Torsdag:

Chinah –  Scene 4, kl: 15:35
Chinah er en dansk trio, der bl.a. er kendt for deres to kæmpe hits ”Can’t Remember How It Feels” og ”Away From Me”, og der vil vi stå klar til at synge med!

Magtens korridorer Rød scene,kl: 17:05
Hvem kan ikke synge med på hittet ”Lorteparforhold” fra dette københavnske band? 

Die Antwoord Blå scene, kl: 18:35
Hvis du ser SKAM, så kender du helt sikkert til den sydafrikanske trio Die Antword. Trioen bliver nemlig spillet ret meget i første sæson med bl.a. hittet; ”I Fink U Freeky”, så dem skal vi i hvert fald høre.

Kim Larsen og KjukkenRød scene, kl: 20:05 
Når man er i Odense, så skal man selvfølgelig også høre Kim Larsen og hans mange klassiske sange.

Blå scene, kl: 21:35 
Vi skal selvfølgelig høre danske MØ, der sikkert spiller ”Final song” og ”Drum”, som vi (og du) med garanti vil kunne synge med på. 

The Killers – Rød scene, kl: 23:05 
Det amerikanske band The Killers kommer, og sangen ”Mr. Brightside”, som Cameron Diaz skrålede med på i filmen The Holiday, vil helt sikkert blive spillet! 

D-A-D Blå scene, kl: 01:00
Der er en ingen tvivl, om at vi skal ind og høre et af Danmarks største rockband, hvor klassikeren ”Sleeping My Day Away” garanteret bliver spillet.

 LÆS OGSÅ: Gode steder at venindehygge til sommer

 Fredag:

Veronica Maggio – Blå scene, kl: 15:35
Den svenske sangerinde Veronica Maggio kigger forbi, og mon ikke hits som ”Jag kommer” og ”Välkommen in” bliver spillet? Vi håber det!

Phlake – Rød scene, kl: 17:05
Danske Phlake har lige udgivet albummet ”Slush Hours”, og vi skal da helt sikkert ind og høre dem med hits som bl.a. ”Pregnant” og ”Angel zoo”.

Tina Dickow Blå scene, kl: 18:35
Den skønne aarhusianske sangerinde Tina Dickow kommer, og du skal, ligesom os, nye hendes fine stemme med sange som ”On the Run”.

Haim – Rød scene, kl: 20:05
Haim består af tre kvinder fra Los Angeles, og de er kendt for bl.a. ”Don’t Save Me”

Thomas Helmig – Blå scene, kl: 21:35
Den folkekære danske artist Thomas Helmig spiller, og vi skal selvfølgelig synge med på ”Det er mig der står herude og banker på”. 

Kings Of Leon Rød scene, kl: 23:05
Vi skal selvfølgelige synge med på hittet ”Sex on Fire” fra det amerikanske band Kings Of Leon.

Suspekt – Blå scene, kl: 01:00
Hvis du, ligesom os, kan alle de gamle klassikere fra den danske rapgruppe Suspekt, så skal du helt sikkert høre dem og råbe med på ”Kinky fætter”.

Lørdag:

Sean Paul – Blå scene, kl: 17:05
Den jamaicanske sanger har sunget med store sangerinder, hvor en af dem har været selveste Queen B med sangen ”Baby Boy”. Vi skal selvfølgelig høre Sean Paul!

RUN DMC – Blå scene, kl: 20:05 
Hiphopgruppen RUN DMC fra USA skal spille, og du skal, ligesom os, skråle med på klassikere som ”It’s Like That” og ”It’s Tricky”.

Lukas Graham – Rød scene, kl: 21:35 
Lukas Graham spiller, som den eneste danske festival i år, på Tinderbox, og det skal vi selvfølgelig høre!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være