[single_post_category_name]

4 tips til nem & hurtig aftensmad i en travl hverdag

Sommetider kan det være svært at nå det hele i en travl hverdag og derfor kan det være nødvendigt, at vælge de nemme løsninger. Efter en lang dag, kan det nemlig være en anelse uoverskueligt at skulle finde ud af hvad der skal laves til aftensmad og derudover også, at skulle ud og handle det ind. Derfor har vi nedenfor samlet lidt nemme løsninger, som du kan bruge, de dage hvor der er behov for det.

LÆS OGSÅ: Nem rug-tærte med kylling, bacon & løg

Madplan
Idéerne til aftensmaden kan være svære at finde, når det virkelig gælder. Derfor kan det ske, at det er de samme få retter, der bliver vekslet i mellem i løbet af ugen – hvilket kan være ret kedeligt i længden! Men der findes massere af lækker inspiration til nemme og lækre retter til hverdagen, som du blandt andet kan finde på retnemt.dk/madplan. Gør det derfor nemt for jer selv og vælg i mellem flere forskellige retter, som kun tager 30 minutter at lave – dét er da perfekt! Om du er til den ret sunde, med glaseret laks med spinat, den ret børnevenlige, med enebærbøf og grøn waldorfsalat, eller den ekstra nemme, med lammeculotte og woknudler, så er der noget for enhver smag. Én ting er sikkert, du er sikret en opskrift der giver dig mulighed for at servere de lækreste retter i hverdagen, som samtidig er sunde og nemme. 

Indkøb til døren
Skulle tiden ikke være til, at købe ind i løbet af ugen? Så er et godt alternativ, at benytte sig af, at få leveret varerne til døren. Så kan I nemt sidde sammen inden ugen for alvor går i gang og bestille de ting, I skal bruge til ugens madlavning. På den måde får I leveret varerne direkte til døren og spare en masse tid. What’s not to like? 

Planlæg forud
Ja ja ja, det er altså nemmere sagt end gjort. Det er jo ikke altid, at man lige har lyst til spaghetti med kødsovs onsdag, når det allerede er besluttet søndagen før. MEN, det er altså en fordel. Ikke nok med at det er rart, at der er styr på hvad der skal spises den givne dag, så sparer du også på det. For er der noget der er farligt, så er det indkøb efter en lang dag på arbejdet. Et, fordi man på ingen måde kan overskue hvad man skal købe ind, og to, fordi ens appetit er ret så stor på det tidspunkt – ergo, kan der risikere at komme lidt ekstra i indkøbskurven, som chokolade, chips og andre søde sager. SÅ, prøv at planlæg det – det kan være en stor hjælp.

Store portioner
For at hjælpe dig selv og spare tid, så kan en mulighed også være, at lave store portioner – selvfølgelig hvis pladsen er til det i fryseren. Står den på spaghetti med kødsovs, så lav rigeligt, så kan det nemlig fryses ned og tages op når tiden ikke er til, at lave mad i løbet af ugen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide