Dit horoskop: Fisken

Du kan afslutte mange af dine igangværende projekter og opgaver. Herefter er tiden inde til at slappe af og tænke over, hvad du ønsker dig herefter. Du har mange gode ideer, og en god intuition. Du vil derfor være i stand til at lægge nogle gode fremtidige planer. Projekter i din bolig vil tage fart, og du vil få succes med dem.

Er du i et forhold, så ønsker du romantik og engagement fra din partner. Du er i et ganske særligt humør, og du nyder også at forkæle din partner. I vil komme tættere på hinanden, end I har været længe især, hvis I kommer lidt væk hjemmefra. Er du single, vil du sikkert få flere tilbud. Du har en dejlig udstråling, og det det tiltrække andre. Der skal dog noget særlig til for at en potentiel partner fanger din opmærksomhed.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Skorpion og Løve

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og