Dit horoskop: Jomfruen

Det er ikke alt samarbejde, der kommer til at gå let. Du kommer til at tælle til ti et par gange, men jo længe hen på måneden du kommer, jo lettere bliver det. Det er vigtigt, at du er klar og tydelig, når du taler med andre, så de forstår dig. Få rettet op på tidligere misforståelser, ellers kommer du hurtigt til at fortryde det.

Der er beslutninger du må træffe omkring kærlighed og parforhold. Er du sammen med den, der betyder mest for dig? Det er dit ansvar, hvis du er utilfreds. Du må stille spørgsmålstegn ved tidligere beslutninger, og tiden er ved at løbe fra dig. Er du i et forhold, kan I få en virkelig dejlig måned. Du nyder at I bruger tid sammen, og der er harmoni og flirt i luften. Find på måder, hvorpå du kan forkæle din partner.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Krebs og Vædder

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide