Dit horoskop: Krebsen

Hvis det er muligt, så hold ferie. Du har brug for at slippe den stress, du har følt på det seneste. Du vil opleve, at du langsomt føler dig fri og afslappet. Når du kommer dertil, så nyd det og begynd ikke på alt muligt, fordi du er vant til et højt tempo. Tilbring noget tid med dig selv, for dig selv. Det er i roen, nye muligheder bliver synlige.

Der bliver mulighed for en hemmelig flirt eller et nyt forhold, til dig der er single. Det kan meget vel være, at du ikke har lyst til at dele det med alle, lige nu, og det er helt ok. Hvis der ikke sker nok, så hav tålmodighed, næste måned bliver helt forrygende. Du vil opleve, at du bliver bedre til at tale med din partner og harmonien indfinder sig. Tag på et par udflugter eller gåture, I får talt godt sammen, når det bare er jer to.

Din bedste veninde er: Tyren

Din bedste flirt er: Fisk og Jomfru

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og