Life&Beyond

Dit horoskop: Løven

En dejlig mental ro og klarhed vil indfinde sig, men ellers så skal tingene gerne foregå i højt tempo. Du har masser af ting, du gerne vil nå, og du har det bedst, når du er aktiv. Ikke alle kan følge med, så undlad at lægge planer på andres vegne. Der bliver mulighed for mange hyggelige stunder sammen med familien og gode venner.

Du vil være meget talende, udadvendt og charmerende, du har en stærk udstråling. Derfor vil du også tiltrække flere potentielle partnere. Det er dog ikke sikkert, at du selv bemærker dem. Du er nemlig meget optaget af dig eget. Er du i et forhold, så husk også at lytte til din partner. Der er ingen tvivl om, at du bliver tilgivet det meste, for du er bare dig selv, som du er bedst. Du er virkelig svær at stå for i denne måned.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Vædder og Tvillingen

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *