Dit horoskop: Skorpionen

Når du føler, at du har styr på de vigtigste opgaver og projekter, så slip kontrollen lidt og lad dig føre med. Det åbner op for nye muligheder, som du ikke selv har tænkt over. Det bliver lettere for dig at omgås andre mennesker, og du vil overraskes over, hvor vellidt du egentlig er. Der er fokus på ny læring, og du kan opleve en masse.

Det bliver en virkelig fantastisk måned, når det kommer til romantik og parforhold. Der er stor fokus på kærligheden, og er du single, skal du ikke hold dig tilbage. Der bliver mulighed både for korte forhold, men også for noget mere seriøst. Du får meget positiv opmærksomhed, og kan blive meget forelsket. Er du i et forhold, så er der harmoni, dejlig fornyelse og dynamik i jeres parforhold. Du bliver sikkert forkælet, så nyd det.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Vandbærer og Fisk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være