Dit horoskop: Skytten

En social og travl måned venter, og du nyder at være der, hvor tingene sker. Er det muligt så hold ferie og tag ud og rejs, nye steder giver dig gode input, og du inspireres. Du er god til at arrangere sjove udflugter, så hold dig ikke tilbage. Du kan gøre en lille status, så du lettere får overblik over, hvad du ønsker dig fremover.

Er du single, vil du få stort held med at date i denne måned. Der er mulighed for mere end en dejlig flirt, da tingene hurtigt udvikler sig. Du behøver ikke at gøre meget, tingene kommer nærmest af sig selv, når du bare går ud af døren. Du og din partner vil få mulighed for mange romantiske stunder. I er gode til at tale om de ting, der eventuelt har været af udfordringer. Sørg for, at I bruger tid sammen, også i det daglige, når I ikke holder ferie.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Skytte og Krebs

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide