Dit horoskop: Stenbukken

Du vil opleve at du går en meget lettere periode i møde. Det gælder især, når det kommer til dit forhold til andre mennesker. Også karrieremæssigt går det fremad, og du vil få mere af det, du ønsker. Få afsluttet det du kan, først på måneden, så du er klar til nye tiltag. Hvis det er muligt, så sæt tempoet lidt ned og nyd de stille øjeblikke.

Der kommer større fokus på dit parforhold. Tal med din partner om fremtidige tiltag og mål, der inspirerer jer begge. Der bliver harmoni i dagligdagen, og I kan faktisk nyde selv de kedelige opgaver, når I bare er fælles om tingene. Det gælder om at finde de rolige øjeblikke og gøre dem til jeres oase. Er du single, kan du finde en partner, hvor du færdes til dagligt. Måske er det en du allerede kender, som du bare ikke har set før nu.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Tyren og Vægten

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet