Dit horoskop: Tvillingen

Det bliver en dejlig måned, hvor du vil finde ro og, hvor tingene går meget lettere. Det betyder ikke, at du ikke er aktiv, men du vil sætte tempoet ned og nyde det mere. Kast dig gerne ud i impulsive arrangementer sammen med venner. Det skal være sjovt, og du skal nok nå dine ting, selvom du slår dig lidt løs.

Du vil opleve, at dit parforhold blive bedre og bedre som måneden skrider frem. Er der stadig et par uoverensstemmelser, så får dem løst i starten af måneden. Det er vigtigt med kommunikation i jeres forhold. Er du single, så vil du tiltrække nogle seriøse tilbedere. Du kan ikke undgå at få en del tilbud. Du er sikkert mest til flirt og snak, det er vigtigt at du finder en, der kan udfordre dig mentalt, men det kan hurtigt udvikle sig seriøst.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Vægt og Vandbære

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive