Dit horoskop: Tvillingen

Det bliver en dejlig måned, hvor du vil finde ro og, hvor tingene går meget lettere. Det betyder ikke, at du ikke er aktiv, men du vil sætte tempoet ned og nyde det mere. Kast dig gerne ud i impulsive arrangementer sammen med venner. Det skal være sjovt, og du skal nok nå dine ting, selvom du slår dig lidt løs.

Du vil opleve, at dit parforhold blive bedre og bedre som måneden skrider frem. Er der stadig et par uoverensstemmelser, så får dem løst i starten af måneden. Det er vigtigt med kommunikation i jeres forhold. Er du single, så vil du tiltrække nogle seriøse tilbedere. Du kan ikke undgå at få en del tilbud. Du er sikkert mest til flirt og snak, det er vigtigt at du finder en, der kan udfordre dig mentalt, men det kan hurtigt udvikle sig seriøst.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Vægt og Vandbære

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet