[single_post_category_name]

Dit horoskop: Tyren

Du vil se en bedring i din økonomi senere på måneden, eller som minimum færre uforudsete regninger. Faktisk bliver der også mulighed for en ekstra gevinst. Når der er noget, du har brug for, vil det komme til dig, du skal bare have lidt tålmodighed. Dine ideer er mange, men de skal have tid til at modnes, før du kan opnå succes.

Du er i balance med dig selv, og det smitter positivt af på dit parforhold. Er du i et nyt forhold, er det ikke sikkert, at det er det helt rigtige for dig, du må lige føle efter. Der er mange muligheder, og er der en, du ikke kan lade være med at tænke på, så tag initiativ. Har du en partner, vil I være enige om det meste. Det er en god måned til at holde ferie i, sammen. Sørg for, at I får gearet ned og bare er i nuet.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Tvilling eller Stenbuk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide