Dit horoskop: Vædderen

Du kan med held gøre en større status først på måneden. Der er beslutninger, der skal træffes angående dine fremtidige mål, karriere og bolig. Hvad du end sætter dig for at ændre på, vil lykkes for dig. Det er ikke en let proces, men du er næsten ved at være i mål. Inden længe vil du føle dig på helt rette kurs.

Alt bliver lettere, hvad enten du er i et forhold eller single. Der kommer en helt anden harmoni imellem dig og din partner, og der er i den grad ro på hjemmefronten. Det er en god ide, at I foretager jer noget sammen. Arranger gerne små ture eller dates, det gør en stor forskel. Er du single, så falder det hele på plads for dig, på en dejlig men sikkert også uventet måde. Du har en dejlig udstråling og kommer langt ved at flirte lidt.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Løve eller Tyr

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide