Dit horoskop: Vægten

Få afsluttet så mange opgaver som muligt, og hold ferie. Du vil sikkert føle dig stresset, og du har brug for en længere pause. Du vil nyde at slippe for ansvar og forventninger. Det er vigtigt, at du bliver enig med familien, inden du træffer beslutninger, der involverer jer alle. Er du diplomatisk og fleksibel, bliver det en bedre måned.

Der er en masse følelser på spil først på måneden, og det resulterer desværre i, at du ikke er helt let at omgås. Der skal ikke meget til, for at få dig ud af balance. Du kan med held træffe nogle beslutninger, og tale med din partner om det, så det hele bliver bedre. Er du single, er det også sidst på måneden, der er den bedste. Du vil her føle dig i balance, og du kan finde en dejlig partner, hvis du også selv tager initiativ.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Stenbuk og Skorpion

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være