Dit horoskop: Vandbæreren

Det bliver en dejlig og behagelig måned, hvor du kan være impulsiv og slå dig løs. Glem alt om kontrol og tag tingene som de kommer. Der er ingen tvivl om, at du vil hygge dig med nye, kreative projekter, meget gerne i din bolig. Når det er muligt, så gør arranger noget spændende og glem alt om arbejde og pligter.

Du og din partner trives ved at have fælles projekter. I vil også nyde at komme lidt væk hjemmefra, men det betyder ikke så meget, hvor I er, bare I er sammen. I har det sjovt, når I møder og er sammen med andre, da I begge er meget sociale. Er du single, så tal med dem du møder. Når du lærer nye mennesker at kende kan der hurtigt opstå romantiske følelser og flirt. Hold dig ikke tilbage, du vil ikke fortryde.

Din bedste veninde er: Løven

Din bedste flirt er: Jomfru og Skytte

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide