Dit august horoskop: Fisken

Fokus er stor på dit daglige arbejde og på nye projekter. Der er masser at lave, og du er ikke bange for at tage fat. Du kommer meget langt, men sørg for, at du ikke slider dig selv op. Påtag dig derfor heller ikke andres opgaver. Du holder af at beskæftige dig med kreative projekter. Gerne projekter i din bolig, som du også vil få succes med.

I starten af måneden kan der opstå misforståelser mellem dig og din partner, det er vigtigt, at du lytter og ikke drager forhastede konklusioner. I hverdagen har du det med at tage over, du irriteres nemlig let, hvis du mener tingene går for langsomt. Find din mere fleksible side frem. Er du single, så se på, om det er de rigtige signaler, du udsender. Du kan måske ændre en anelse på dine mønstre, så du bliver mere tydelig.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Tvilling og Skytte

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være