Dit august horoskop: Jomfruen

Det kan knibe med energien, så det bliver en måned, hvor du har et stort behov for at dovne. Det er derfor bedst, hvis du ikke starter på alt for mange nye projekter, du vil nemlig ikke være i stand til at fuldføre dem alle. Du nyder at være sammen med gode veninder, så det er en god ide at prioriterer og arrangerer det.

Du nyder at være aktiv sammen med din partner. Normalt holder du ikke så meget af overraskelser, men lige nu er det faktisk både sjovt og spændende. I er gode til at være ude sammen at opleve noget nyt skaber energi i forholdet. Er du ikke i et forhold, så kan et venskab udvikle sig i romantisk retning. Det kan komme helt bag på dig, men det bliver virkelig skønt. Hvis den rette står der, så vær klar til at tage en chance.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Tyr og Vandbære

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og