Dit august horoskop: Krebsen

Holder du ikke ferie, vil du opleve, at tingen går utroligt hurtigt og let på dit arbejde. Du kan med held begynde på nye opgaver og lægge ambitiøse planer. Du ved, hvad der er rigtigt for dig, og du er ikke længe om, at træffe beslutninger. Det er ikke altid, du har lyst til at være social, så tænk dig om, inden du siger ja til for mange arrangementer.

Du har en virkelig dejlig udstråling, og det vil tiltrække mere end en interesseret partner. Du skal faktisk ikke gøre så meget selv. Du kan møde en, som du virkelig vil føle dig tiltrukket af, du bliver taget med storm. Er du i et forhold, vil du opleve, at du bliver forkælet og, at din partner generelt er mere glad for dig end ellers. Udnyt det til at arrangere nogle dejlige dates, hvor I kan hygge jer og være dejligt intime.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Fisk og Tyr

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Skøn julet Irish Coffee

Ingredienser(2 personer) 2 spk brun farin 2 tsk ahornsirup 1 knivspids revet Tonkabønne 8 cl Tullamore D.E.W. 20 cl stærk kaffe 4 tsk. letpisket flødeskum