Life&Beyond

Dit august horoskop: Løven

Du har masser af energi, og du kan faktisk nå det mest utrolige. Du er villig til at tage en chance, men samtidig har du kalkuleret din risiko, så derfor får du også gode resultater. Du bør med god samvittighed fokusere på dig selv og dine planer. Hold dig ikke tilbage og vent ikke på andre. Nye, seriøse projekter vil komme godt fra start.

Der er mange muligheder for romantik, flirt og kærlighed, hvis du er single. Du har en meget stærk udstråling, og det kan virke lidt skræmmende på nogle. Du har brug for en stærk partner, der tør tage initiativ. Er du i et forhold, så gør en lille status og tænk over, hvad du reelt ønsker dig af dit forhold, og tal med din partner om det. Der skal også være tid til, at I kan foretage jer noget hyggeligt sammen.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vædder

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *