[single_post_category_name]

Dit august horoskop: Skorpionen

Der skal helst ske noget, og det bliver ikke meget, du er hjemme. En meget social måned venter. Du kan også nå virkelig langt mod dine mål. Du er ikke bange for at stå frem og kæmpe for det, du ønsker at opnå. Det bliver nærmest ikke bedre end lige nu, når det kommer til arbejde og karriere. Sæt dig nogle nye mål.

Fordi du er så udadvendt, så møder du også mange mennesker. Er du single vil det resultere spændende tilbud og romantiske muligheder. Du er ikke bange for selv at tage initiativ, men det skal være noget særligt, ellers mister du hurtigt interessen. Er du i et forhold nu, så vil din partner virkelig se din stærke side. Du er ikke meget for at gå på kompromis, men det vil faktisk virke ret tiltrækkende, så hold dig ikke tilbage.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Vandbærer og Krebs

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide