Dit august horoskop: Skytten

Du er hurtig til at lære nye ting, og derfor vil du også have held med at påbegynde nye opgaver og projekter. Du har ikke noget imod at tage føringen, og du vil nu se resultaterne af de seneste måneders hårde arbejde. Ros dig selv for, hvor langt du er nået og få afsluttet de hængepartier, der tidligere har drillet.

Også når det kommer til kærlighed, er du villig til at tage en chance, og det betaler sig. Du vil ikke fortryde, hvis du tager initiativ. Der er masser af muligheder for romantik og kærlighed for dig, der ikke er bange for at miste fodfæstet for et øjeblik. Har du en partner, så bliver det en virkelig dejlig måned. Tag en timeout fra hverdagen og brug tid på hinanden. Det behøver ikke at være skemalagt, men det er vigtigt at det passes ind i hverdagen.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Skytte og Skorpion

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være