Dit august horoskop: Stenbukken

Tag dig tid til at gøre en status, det er nemlig nu, de nye og holdbare ideer viser sig. Det er en virkelig god måned til planlægning. Det er ikke altid, du kan se en udvej, når du skal træffe beslutninger angående dig selv, men der viser sig, hvis du bruger din intuition, og sørge for at tage dig en timeout.

Der er stor fokus på kærlighed og parforhold. Er du single er der mulighed for flere dejlige og romantiske stunder, men det kræver, at du også beslutter dig for, at tage initiativ. Kom ud og mød andre mennesker, sig ja til invitationer du normalt ikke ville, så skal tingene nok ske. Har du en partner, så kom ud og oplev noget sammen. Det giver jer tid til at tale om, hvad i hver i sær ønsker jer og, hvad I skal sammen.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Vægt og Stenbuk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450