Dit august horoskop: Tyren

Det er ikke job og karriere der optager dig mest, ikke fordi du ikke kan komme videre med dine projekter, men dine vil ikke ændre sig det store. I det daglige, på arbejdet og hjemme, opstår der udfordringer, men pas på med ikke at gøre dem større, end de reelt er. Du kan med stor succes være aktiv i din bolig med diverse projekter.

Du og din partner vil være i stand til at lægge nogle gode nye planer. Har der tidligere været udfordringer, vil i nu føle, at I atter er på rette vej. Der er nærmest ingen grænser for, hvad I kan udrette sammen, hvis I tager jer tid til at tale om tingene. Er du single, er du ikke til pjat. Du ønsker en seriøs partner. Du er derfor også villig til hurtigt, at binde dig, når den rette dukker op. Det bliver ikke kedeligt, I vil have en masse til fælles.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Krebs eller Jomfru

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Klatkager

Ingredienser:Antal: 12 stk Sværhedsgrad: Nem Redskaber: Skål, pande og paletkniv Klatkager: 500 g kogt kold risengrød 5 æg 2 spsk sukker 2 tsk vaniljepasta 150

Gæstedrink: Infinity G/T

Ingredienser4 cl Tanqueray London Dry 1 l Infinity Tonic 50 g agurkeskrald 50 g citronskal 100 g sukker 12 tørrede laurbærblade Laurbærblade Saft fra 1-2