Dit august horoskop: Vædderen

Du er meget nysgerrig og kaster dig gerne ud i nye projekter især, hvis du samtidig kan lære noget. Resten af året vil du være i stand til at komme langt, når det gælder dine mål og dit arbejde. Du kommer dog til at være grundig, ellers kan du begå fejl. Prioriter dine opgaver og for dig der studerer, gælder det om at tage ansvar fra begyndelsen.

Der er harmoni på hjemmefronten, hvor du nyder at hygge dig med din partner. Her kan I være fælles om forskønnende boligprojekter og ellers bare slappe af og være romantiske. Der er en særlig nærhed imellem jer. Er du single, så hold dig ikke tilbage, men beslut dig for, hvad du ønsker i en partner. Du er mest til en følsom partner, som ikke er bange for at åbne op. og som giver dig en følelse tryghed. Du skal kræve noget dybde.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Skorpion eller Løve

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og