[single_post_category_name]

Dit august horoskop: Vægten

Du bryder dig ikke om, når tingene går for hurtigt. Du har brug for at tænke, før du træffer beslutninger. Når du skal yde noget på dit arbejde, så skal der helst være ro omkring dig. Du er god til at arbejde sammen med andre, det giver nemlig en fornyet energi. Du har det dog bedst, når det er dig, der bestemmer.

Sætter du kærlighed og parforhold på dagsordenen, bliver det en virkelig dejlig måned. Der er ikke tvivl om, at du kan finde en dejlig partner, hvis du selv gør noget for det. Det kan godt være gennem internet dating. Er du i et forhold, så brug tid sammen med din partner. Denne vil nyde den øgede opmærksomhed, og det er godt for jer. Når det er muligt, så arranger små stunder i hverdagen, hvor I kan være romantiske.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Jomfru og Fisk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide