Dit august horoskop: Vandbæreren

Hvis du ikke er opmærksom, kan du let blive involveret i alle andres projekter og arbejde. Du har ikke helt så meget energi, som dem omkring dig synes at have, så pas lidt på. Du skal træffe dine egne beslutninger, ellers opnår du ikke dine mål. Du kan være lidt for påvirkelig, og det er ikke godt for de planer, du selv har.

Du behøver ikke at gøre ret meget for at tiltrække dig romantisk opmærksomhed. Du finder kærligheden, hvor du færdes til dagligt. Du nyder, når du kan tale med en partner, og derfor skal det være tilfældet, før du er interesseret. Er du i et forhold, så slip kontrollen lidt og lad din partner tage over. Denne er i stand til at finde på mange spændende ting, som I kan foretage jer sammen. Det bliver aktivt og sjovt.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Løve og Tvilling

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet