Nyt program på Kanal 5 går snart i luften

Du kan godt glæde dig til den 4. september 2017, hvor Kanal 5’s nye racerprogram ‘5. gear’ vises for første gang. Det er Anders W. Berthelsen, Emilie Lilja og Casper Elgaard, som er værter i programmet, hvor forskellige kendte mennesker skal race mod hinanden. Vi har vi taget en snak med den ene af programmets tre værter, samt to af deltagerne om, hvad programmet går ud på, og hvad de har lært.  

LÆS OGSÅ: Tør du at gå pensionisttilværelsen i møde uden en pensionsopsparing?


Thomas
Skov:
 Q
Hvorfor valgte du at deltage i 5. Gear?

A
Da jeg blev spurgt, sagde jeg faktisk nej, fordi jeg så videoen omkring programmet, og det turde jeg simpelthen ikke. Så jeg takkede nej, men så gik der et par uger, og så kontaktede de mig igen, og så tænkte jeg til mig selv, ”Jamen du dør jo ikke af det!” og så synes jeg, at det faktisk kunne være lidt sejt. Jeg elsker at køre ræs, så det var da okay. Men det tog lidt overvindelse, før jeg sagde ja. Og jeg endte nok med at sige ja, fordi det er fedt at køre stærkt, og det er fedt at prøve noget, jeg ikke har prøvet før. Jeg har ved gud aldrig prøvet at køre galt på dén måde før!

Q
Hvad har været den vildeste oplevelse i programmet?

A
Det vildeste var nogle af det der stunts, man skulle gøre. Altså noget man normalt ikke vil gøre i en bil i virkeligheden. At køre op ad en rampe – det strider imod alt, hvad der er indeni mig. Man ved jo, det kan gå galt, og hvis det skete ude i virkeligheden, ville man jo gøre alt for at undgå det. Så det vildeste var at sidde dér og kæmpe mod sin fornuft.

 Q
Har du kørt markræs hjemme i Jylland før?

A
Jeg har faktisk kørt en lille smule markræs ja, da jeg var ung. Men dengang var jeg ikke så god til at skifte gear, som jeg er nu.

 Q
Har du lært noget nyt om dig selv, efter du har deltaget i 5. Gear?

A
Jeg synes altid, det er fedt at turde gøre noget, og det der med at overbevise sig selv om, at man TØR godt. Så jeg har fået opfrisket mit mod, hvilket er godt. Én ting er at køre galt bevidst, men du kan jo godt bruge mod til alt muligt andet, så jeg synes faktisk jeg er blevet mere modig.

Q
Hvem skal du aldrig ud at køre med igen, altså hvem ville du sige, er den værste bilist i programmet?

A
Jeg synes Bubber er en frygtelig bilist. Hvis jeg nogensinde ser ham ude i trafikken, så ville jeg parkere bilen og løbe! Han er ikke en særlig god bilist 😉

Saszeline:
Q 
Hvorfor valgte du at deltage i 5. Gear?

A
Fordi jeg elsker biler, jeg elsker at køre hurtigt, og jeg er en atypisk pige, der kører som en mand, og så fordi jeg elsker Uffe Holm! Jeg blev spurgt på forhånd, om jeg ville køre med Uffe, hvortil jeg svarede, at jeg vil KUN køre med Uffe, han er den vildeste bilist. Han ligger jo og kører Danmark rundt i forhold til hans stand-up, så han kører virkelig godt, og han har faktisk også taget sådan nogle ”timer” i at køre ræs. Han er dygtig, og så er han (allervigtigst!) sjov! Så når man sidder en hel dag i bil, så laver man ikke andet end at skraldgrine, han er jo virkelig gak i låget, men på den fede måde! Så derfor, valgte jeg at sige ja.

 Q
Hvad har været den vildeste oplevelse i programmet?

A
Der var nogle forskelige stunts, men den der med, at vi skulle køre op ad en rampe og man ruller rundt på taget, det var så vildt. Der var også et stunt, hvor man skal køre op på en lastbil i fuldt gas, mens lastbilen kørte! Så hvis ikke Uffe bremsede, kørte vi jo direkte ind i lastbilen, og hvis man ikke lige har styr på det, falder man ud over lastbilen, så det er fuldstændig vildt, på en sjov måde!

 Q
Har du lært noget nyt om dig selv, efter du har deltaget i 5. Gear?

A
Sådan som jeg kører bil (og jeg har altid kørt en firhjulstrækker), som er noget helt andet end de biler, vi kører i 5. Gear, som selvfølgelig ikke er firhjulstrækkere, så fandt jeg ud af, at jeg ikke kører godt på sådan en bane i de biler. Men jeg kører altså godt bil, bare ikke lige i denne sammenhæng! Der er vildt stor forskel på at køre forhjulstrukket og baghjulstrukket, og når man er vant til det ene, er man ikke så god til det andet… Det er meget anderledes! Men jeg er ellers skidegod til at køre bil, men jeg lærte faktisk, at jeg ikke er så god en racerkører, som jeg faktisk troede jeg var.

 Q
Hvem skal du aldrig ud at køre med igen?

A
Altså Krede er jo min ekskæreste, og jeg ved, at han kører pissegodt! Han har både sin egen dragt og hjelm, han går vildt meget op i det. Han er vildt god, men i det her er han pissedårlig! Så jeg ville ikke køre med ham, jeg kunne simpelthen ikke forstå, han altid kom til sidst, men det er nogle våde baner i nogle fremmede biler, så man er ikke i sit rette element.

 Anders W. Berthelsen (værten):
 Q
Hvorfor valgte du at være vært på 5. Gear?

A
Jeg gjorde det, fordi det så virkelig spændende ud. Jeg tænkte, at det kunne virkelig være sjovt at prøve, og det er en kæmpe udfordring for mig, pludselig at stå ”som sig selv”, altså når jeg plejer at lave noget, så sætter mig sig jo ind i rollen som en anden (skuespil), og her skulle jeg bare være mig selv, hvilket var en kæmpe udfordring i sig selv. Og så synes jeg, at det her så fuldstændig vanvittigt ud, og elementerne med stunts arbejder vi meget med i film også, og ham der har lavet sikkerheden og stuntsene her, er en stuntmand, jeg førhen har arbejdet med, og det synes jeg også var sjovt at se venner og kollegaer hoppe rundt i det her. Men det var faktisk også meget skræmmende og ikke en rar fornemmelse tit.

Q 
Hvem ville du helst ud at køre ræs med ud fra dine observationer som vært?

A
Dét er et svært spørgsmål, der er vildt mange gode kørere. Så hvem ville jeg køre med? Hmmmm… Okay, jeg tager to! Så har jeg nemlig en kvinde og en mand. Jeg tror sådan en som Ibsen (Bubbers kone) var fuldstændig fantastisk, og af mændene, vælger jeg Peter Falktoft, han virker til at være en habil kører.

 Q
Hvem ville du IKKE ud at køre med?

A
Jeg ville selvfølgelig mindst kører med Ditte Okman, men det har simpelthen noget at gøre med, at hun ikke har noget kørekort! Så den tror jeg lige, at jeg ville springe over. Og af mændene, må det være Rasmus Jarlov, og det var bare fordi han kørte voldsomt galt her. Hans reaktion i enden er ikke så hurtig, så jeg tror jeg takker nej 😉

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være