Dit september horoskop: Fisken

Du kan forvente en måned med stor fokus på arbejde, karriere og mål. Især i første halvdel af måneden kan du nå langt. Du trives med dine kollegaer, men I kan få det så sjovt, at I ikke helt når det, der er planlagt. Du er hurtig til at spotte en god handel, og du kan derfor spare penge, selvom du faktisk bruger penge.

Kemi er vigtig for dig. Hvis den ikke er tilstede, vil du ikke bruge megen tid på en potentiel partner. Du kan være lidt for hurtig til at dømme, men de fleste gange vil du have ret. Der skal ske noget, ellers kommer du til at kede dig. Har du en partner, så find på romantiske stunder, hvor I kan hygge jeg sammen. I trives i det daglige, og kan få mange grin over de rutineopgaver, der nu engang skal laves og skænderier vil nærmest ikke forekomme.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Tyr og Stenbuk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være