Dit september horoskop: Jomfruen

Det bliver en måned, hvor du vil have fuld fart på. Alt foregår i et meget højt tempo, og du vil ikke have meget tid til at slappe af. Det er vigtigt, at du ikke er for hurtig, det gør nemlig, kommunikationen vil svigte og misforståelser let opstår. Du nyder at være sammen med familien, dit fundament er meget vigtigt for dig.

Misforståelser opstår let mellem dig og din partner. Det skyldes fortrinsvis, at du har forventninger, som ikke bliver indfriet. Det hjælper, hvis du er åben og fortæller, hvad det er, du ønsker, så det ikke bliver en gætteleg. I anden halvdel af måneden kan du nærmest charmerer dig til alt. Du har en god udstråling, og det bliver bemærket, både hvis du har en partner eller, du er single. Er du single, så er der masser af romantik og flirt i luften.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Tvilling og Vægt

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide