[single_post_category_name]

Dit september horoskop: Krebsen

Du kommer langt med dit daglige arbejde, og andre vil komme til dig for at få hjælp og gode råd. Dine ansvarsområder kan blive udvidet, og du vil være i stand til at nå det, du sætter dig for. Du er god til at kommunikerer med andre, og derfor får du også let dine ideer omsat til noget brugbart. Tag gerne en chance eller to.

Når det kommer til kærlighed og parforhold, er du ikke villig til at gå på kompromis, og det er faktisk helt ok. Det er vigtigt, at du finder en partner, som har de samme værdier, som du har. Derfor bør du heller ikke haste ud i noget, uden du kender lidt mere til personen. Har du en partner så tag en snak om, hvad I begge ønsker. I kan få tingene til at ske, men kun, hvis I er på samme bølgelængde og er villige til at yde en fælles indsats.

Din bedste veninde er: Jomfruen

Din bedste flirt er: Løven og Skorpion

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide