Dit september horoskop: Løven

Du har en charmerende og stærk udstråling, og du bliver let det naturlige midtpunkt, hvor end du er. Du er social, men det er ikke alt, du har lyst til, så du må tænke dig om, inden du siger ja. Du har lige nu brug for at gøre det, der er rigtigt for dig. Derfor skal du også være lidt egoistisk, så du får klarhed og struktur på dine ting.

Er du single, får du sikkert flere tilbud. Du kan så vælge at tage det, der bliver dig tilbudt, men det er ikke nødvendigvis det bedste for dig. Gør en lille status og se på dine mønstre, måske er det på tide at ændre lidt på dem. Har du en partner, så vil du blive forkælet, og du vil helt sikkert nyde det. Find gerne på noget romantisk, som I kan foretage jer sammen. Det er faktisk kun din stolthed, der kan komme i vejen for en dejlig kærlighedsmåned.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Vædder og Fisk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive