[single_post_category_name]

Dit september horoskop: Skorpionen

Der er stor fokus på arbejde og karriere, og du kan komme meget langt mod dine mål. Du kan med held tage en chance, det vil du ikke fortryde. Det gælder om at slippe kontrollen lidt, så du kan opleve noget nyt og samtidig bemærker de muligheder der viser dig. Du arbejder godt sammen med andre, og det hjælper dig også.

Gør kærlighed og parforhold vigtig for dig. Hvad du fokuserer på, vil du nemlig få mere af. Er du single, så hold dig ikke tilbage fra at flirte, hvis du ønsker noget, vil det ske. Dem du møder kan ikke stå for din tiltrækkende udstråling, du vil opleve en stigende interesse og få spændende tilbud. Har du en partner, så sørg for at I bruger tid sammen. I er gode til at lægge fælles mål, og det er en dejlig tiltrækning og mulighed for skønne øjeblikke.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Stenbuk og Skytte

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide