Life&Beyond

Dit september horoskop: Skytten

Du er nysgerrig, og derfor nyder du også at lærer noget nyt. Du skal dog have ro, før du kan fordybe dig. Det kan knibe med at samarbejde med andre, men alligevel er der positiv fokus på arbejde og karriere. Det er en god ide, at du er tovholder på opgaver og projekter, så kan du skære igennem, når det bliver nødvendigt.

En dejlig måned venter, hvor der er masser af kærlighed i dit parforhold. Du og din partner kan virkelig komme tæt på hinanden og nærmest forny jeres forhold. Er det muligt, så kom lidt væk hjemmefra. En forlænget weekend, hvor I sammen oplever noget andet gør underværker. Er du ikke i et forhold, så vil nye muligheder vise sig. Du skal bare være åben og heller ikke bange for at tage initiativ, når det kræves. Der kan være flere at vælge imellem.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Krebs og Vædder

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *