Dit september horoskop: Stenbukken

Selvom du møder nogle forhindringer fra månedens start, arbejdsmæssigt, så fortvivl ikke. Du vil snart se, at tingene går i den helt rigtige retning. Find din positive indstilling frem og hæng dig ikke i ubetydelige detaljer, så bliver det også lettere. Du har mange gode ressourcer, brug dem fornuftigt og sørg også for at slappe af ind i mellem.

Der er dejlig fokus på kærlighed og parforhold, det bliver faktisk en af de bedste måneder på hele året, både for dig der har en partner og for dig, der er single. Er du ikke i et forhold, behøver du ikke gøre meget for at tiltrække en potentiel partner, de kommer nemlig til dig. Er du i et parforhold, så find tid til dejlige, intime stunder. Det er vigtigt, at I ikke glider fra hinanden. Du nyder, når I kan opleve noget nyt og spændende sammen.

Din bedste veninde er: Løven

Din bedste flirt er: Vægt og Tyr

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lækre, sprøde squash-fritter med feta & springløg

Disse lækre, sprøde og fedtede fritter bliver serveret i let variation på mange restauranter på Symi, Grækenland. De smager helt vildt godt – som små friturestegte dejboller, der er sprøde udenpå og bløde indeni. Det klæ’r dem med masser af den revne squash, som tilfører lidt frisk saftighed, og feta og dild er et smagsmæssigt prik over i’et.

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har