Dit september horoskop: Stenbukken

Selvom du møder nogle forhindringer fra månedens start, arbejdsmæssigt, så fortvivl ikke. Du vil snart se, at tingene går i den helt rigtige retning. Find din positive indstilling frem og hæng dig ikke i ubetydelige detaljer, så bliver det også lettere. Du har mange gode ressourcer, brug dem fornuftigt og sørg også for at slappe af ind i mellem.

Der er dejlig fokus på kærlighed og parforhold, det bliver faktisk en af de bedste måneder på hele året, både for dig der har en partner og for dig, der er single. Er du ikke i et forhold, behøver du ikke gøre meget for at tiltrække en potentiel partner, de kommer nemlig til dig. Er du i et parforhold, så find tid til dejlige, intime stunder. Det er vigtigt, at I ikke glider fra hinanden. Du nyder, når I kan opleve noget nyt og spændende sammen.

Din bedste veninde er: Løven

Din bedste flirt er: Vægt og Tyr

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive