Dit september horoskop: Tvillingen

Det er mest af alt de nære ting, der optager dig i denne måned. Din bolig, familien men også spændende nye projekter. Du trives, hvor du er, men det betyder ikke, at det bliver kedeligt. Du får mange gode ideer, som du vil kaste dig over, men det er mest sandsynligt, at du lader dem vente lidt til senere, så de kan modnes.

Selvom diskussioner kan opstå mellem dig og din partner, er det ikke en dårlig ting. I vil blive enige, og det fører nye ideer med sig. Det er vigtigt, at I taler om diverse boligprojekter, inden noget sættes i gang. Det fundermentale skal være på plads. Er du single, så er du ikke til pjat. Selvom du er god til at flirte, og det nærmest er i din natur, så ønsker du noget mere seriøst. Tænk over, om du sender blandede signaler og, hvad du vil.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Jomfru og Vandbærer

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide