Dit september horoskop: Tyren

Du vil have held med at begynde på nye projekter. Du har energien til at få tingene til at ske, samtidig med, at dit overblik er godt. Det er vigtigt, at du kan stå inde for det, du laver, ellers vil du miste din gejst og inspiration. Andre mennesker omkring dig har meget at byde ind med, det bør du bestemt udnytte, tag imod gode råd.

Hvis du er i et parforhold, vil du opleve, at der er masser af mulighed for dejlige, romantiske øjeblikke. Det er en god ide, at du og din partner finder nogle tidspunkter, hjemme, hvor I kan sætte tempoet ned, hygge jer sammen og lytte til, hvad I hver har af ønsker og drømme. En god kommunikation er vigtigt. Er du ikke i et forhold, er der spændende muligheder i slutningen af måneden. Du skal dog selv være aktiv og tage initiativ til flirt.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Fisk eller Tvilling

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være