Dit september horoskop: Vædderen

Du vil være i stand til at arbejde hård, du har energien til det, og derfor vil du også nå de mål, du har sat dig. Der er ikke tvivl om, at du ønsker, at der skal ske noget, og det ønske får du til fulde opfyldt. Det bliver en spændende måned med masser af nye muligheder. Det eneste du skal gøre er faktisk at være åben overfor det, der kommer.

Der er dejlig fokus på kærlighed og parforhold, især i sidste halvdel af måneden. Hvis du er single, kan du blive virkelig forelsket. Der vil være mange muligheder for flirt og romantik, og du møder kærligheden, hvor du færdes til dagligt eller på jobbet. Hvis du har en partner, så find på noget, I kan foretage jer sammen, det bringer fornyelse og harmoni. At bruge tid sammen i det daglige, er også noget, der styrker jeres forhold, så vær fælles om opgaverne.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Skorpion eller Løve

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være