Dit september horoskop: Vædderen

Du vil være i stand til at arbejde hård, du har energien til det, og derfor vil du også nå de mål, du har sat dig. Der er ikke tvivl om, at du ønsker, at der skal ske noget, og det ønske får du til fulde opfyldt. Det bliver en spændende måned med masser af nye muligheder. Det eneste du skal gøre er faktisk at være åben overfor det, der kommer.

Der er dejlig fokus på kærlighed og parforhold, især i sidste halvdel af måneden. Hvis du er single, kan du blive virkelig forelsket. Der vil være mange muligheder for flirt og romantik, og du møder kærligheden, hvor du færdes til dagligt eller på jobbet. Hvis du har en partner, så find på noget, I kan foretage jer sammen, det bringer fornyelse og harmoni. At bruge tid sammen i det daglige, er også noget, der styrker jeres forhold, så vær fælles om opgaverne.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Skorpion eller Løve

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lækre, sprøde squash-fritter med feta & springløg

Disse lækre, sprøde og fedtede fritter bliver serveret i let variation på mange restauranter på Symi, Grækenland. De smager helt vildt godt – som små friturestegte dejboller, der er sprøde udenpå og bløde indeni. Det klæ’r dem med masser af den revne squash, som tilfører lidt frisk saftighed, og feta og dild er et smagsmæssigt prik over i’et.

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har