[single_post_category_name]

Dit september horoskop: Vægten

Dit fokus vil ikke være stort på det praktiske, arbejde eller karriere. Det er mere de indre ting, der vil optage dig. Nye ideer, personlige udvikling og, hvad du kunne tænke dig fremover, er det, du går og tænker på. Gør en status, så du kan se, at du er på rette vej. Du har brig for at dovne lidt ind i mellem, så lav ikke planer hele tiden.

Din partner er også din bedste ven, det er her, du kan få gode råd og opmuntring, når du har brug for det. Arranger gerne nogle romantikske stunder, det vil I begge nyde. Sørg også for, at I får talt sammen, så der opstår ærgerlige misforståelser. Er du ikke i et forhold, kan et venskab udvikle sig i romantisk retning. Det er vigtigt for dig, at du føler dig tryg, og det går stille og roligt. Du har en skøn udstråling, der virker tiltrækkende på andre.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Vandbærer og Jomfru

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide