Dit september horoskop: Vandbæreren

Når det er muligt, så tag en pause så du får tid til at tænke og planlægge. Du bliver hurtigt involveret i nye projekter og andres opgaver. Det er vigtigt, at du ikke glemmer dit eget. Når du arbejder sammen med andre, skal der være klare regler og struktur, sådan kommer I nemlig længst. Inden længe kan du få et nyt arbejde, hvis du vil.

Der er en virkelig dejlig energi og spænding i dit forhold. Find på noget aktivt, som du og din partner kan være fælles om samtidig med, at det giver et godt grin. I trives med den fornyelse, gode oplevelser giver. Er du single, tiltrækker du let andre, men du er ikke villig til at gå på kompromis. En potentiel partner skal være til at tale med og kunne udfordre dig mentalt, udseende alene er ikke nok for dig, for du kommer hurtigt til at kede dig.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Skytte og Krebs

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være