Life&Beyond

Dit september horoskop: Vandbæreren

Når det er muligt, så tag en pause så du får tid til at tænke og planlægge. Du bliver hurtigt involveret i nye projekter og andres opgaver. Det er vigtigt, at du ikke glemmer dit eget. Når du arbejder sammen med andre, skal der være klare regler og struktur, sådan kommer I nemlig længst. Inden længe kan du få et nyt arbejde, hvis du vil.

Der er en virkelig dejlig energi og spænding i dit forhold. Find på noget aktivt, som du og din partner kan være fælles om samtidig med, at det giver et godt grin. I trives med den fornyelse, gode oplevelser giver. Er du single, tiltrækker du let andre, men du er ikke villig til at gå på kompromis. En potentiel partner skal være til at tale med og kunne udfordre dig mentalt, udseende alene er ikke nok for dig, for du kommer hurtigt til at kede dig.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Skytte og Krebs

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *